zaterdag 27 augustus 2011

Viviscal

Natuurlijk supplement voor man en vrouw
Viviscal is één van de meest bekende haargroei-supplementen. Viviscal is er voor zowel mannen als vrouwen met haaruitval. Men claimt dat het een 100% natuurlijk produkt is. Er is zelfs een Viviscal hulplijn (036-7440482). Er zijn diverse wetenschappelijke onderzoeken die het effect van Viviscal aantonen voor onder meer alopecia androgenetica en alopecia areata.

Effect per individu
Het effect van Viviscal is per individu verschillend. Het is in ieder geval een produkt dat al jaren bestaat. Voor vrouwen zou het vooral werkzaam zijn bij haarverlies tijdens zwangerschap, ziekte en menopauze. Naast het tegengaan van haarverlies verbetert Viviscal de conditie van je haar.

AminoMar CTM
De werking van Viviscal is gebaseerd op het diepzeeproteïnecomplex AminoMar CTM. AminoMar CTM is een combinatie van diepzee-extract, organische silica en vitamine C.

Haarvoedingssysteem
Voor een optimale werking beveelt men een scala van Viviscal produkten aan. Dit bestaat uit een voedingssupplement (tabletten, genaamd Viviscal Extra Strength), een shampoo en conditioner en een lotion (Viviscal Scalp Guard). De tabletten zijn er in een versie voor vrouwen én een versie voor mannen.

Kuur
Een Viviscal kuur duurt al gauw een half jaar. Daarvoor heb je dus nodig de tabletten (2 per dag), de shampoo/conditioner en de lotion. Alles bij elkaar kom je dan uit op een totaal kostenplaatje van tussen de € 300,- á € 400,- voor een half jaar (afhankelijk van aanbiedingen etc.).

Best een dure aangelegenheid. Je kan er voor kiezen niet alle produkten te gebruiken, dan druk je de kosten. Maar uit de reacties die ik van mensen hoor, schijnt het in bij een aantal personen goed te werken. Maar een garantie dat het werkt heb je niet.

Per individu zijn de resultaten verschillend. Met Viviscal kies je in ieder geval wel een produkt dat, naar men zegt 100% natuurlijk is, én al een aantal jaren wordt gebruikt. Het is dus geen experimenteel middel of zoiets.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten