zaterdag 23 juni 2012

Pilfood haargroei capsules

Vitaminepreparaat tegen haaruitval
Het bedrijf Pilfood (al 25 jaar actief op de Zwitserse markt) heeft een scala aan producten tegen haaruitval. Naast shampoo en lotions heeft men ook capsules. De capsules richten zich op het verbeteren van keratine. Haar bestaat voor circa 90% uit keratine.

De capsules kun je min of meer zin als een 'vitamine- en mineralenbom' voor het haar. De productbeschrijving geeft aan dat de capsules alle vitamines, mineralen en aminozuren bevatten, die het lichaam nodig heeft om keratine aan te maken. Vitamines die er onder meer in zitten zijn B2, B6 en E3.


Gierst
De capsules bevatten tevens het "magische" Pilfood gierst. Waarvan gezegd wordt dat het het enige supplement is dat de haarwortels daadwerkelijk van de juiste voeding voorziet.

Het middel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het schijnt ook bevorderend te werken voor je nagels. Naast haaruitval door erfelijke factoren kan het ook gebruikt worden bij haarverlies door andere oorzaken (stress, postnatale problemen).


Dosering en kuur
Aangeraden wordt om eerst 10 dagen lagen 3x per dag 2 capsules te nemen. Vervolgens volstaat 3 x per dag 1 capsule. Voor een optimaal resultaat dien je het minimaal 3 maanden te gebruiken.Kosten
Een doosje met 100 capsules kost circa € 25,-. Ga je voor een optimale behandel-termijn van 3 maanden dan kost je een kuurtje al gauw ruim € 100,-.


Ik kan me voorstellen dat Pilfood ook gebruik wordt in combinatie met andere middelen in een regimen. Uiteraard altijd even met huisarts of dermatoloog overleggen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten