maandag 25 juni 2012

F.A.S.T. Hair kuur

Fast haarkuur is een populair concept dat zich richt op het versnellen van de haargroei. Men claimt het haar zelfs 2 keer zo snel te kunnen laten groeien. Het middel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Toepassing
Het is toe te passen bij haaruitval maar ook om een bestaande (niet-kale) haardos sneller te laten groeien. In het laatste geval is er dus echt sprake van een haargroeiversneller.


Fortified Amino Scalp Therapy
Het is een natuurlijk product. F.A.S.T. staat voor 'Fortified Amino Scalp Therapy'. IngrediĆ«nten zijn een mix van natuurlijke extracten, vitaminen en aminozuren. Een kuur bestaat uit een shampoo en een conditioner.


Dagelijks te gebruiken
Fast is dagelijks te gebruiken. Zeker in het begin wordt dat aanbevolen. Daarna wordt aanbevolen het middel minimaal 5 keer per week te gebruiken. Diverse gebruikers geven aan na circa 4 weken resultaat te merken. Dat is dus vrij snel.


Een kuur kost al gauw € 35,- en bestaat uit shampoo en een conditioner. Er zijn nogal wat positieve recensies op internet te vinden. Vooral van vrouwen die het gebruiken om hun haar (tijdelijk) sneller te laten groeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten